Colorado Rapids thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door vlaggen supporters

Colorado Rapids en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe ‘’One Flag Kit’’ gelanceerd! Dit betreft het nieuwe thuistenue van de voetbalclub uit Denver. In dit voetbalshirt speelt Colorado Rapids de Major League Soccer en andere thuiswedstrijden in 2024 en 2025 in het Dick’s Sporting Goods Park. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2024 dragen ‘’The Pids’’ hetzelfde uitshirt als vorig jaar, namelijk het Colorado Rapids uitshirt 2023-2024.

Het Colorado Rapids thuisshirt 2024-2025 is een eerbetoon aan de vlaggen van de supporters in het stadion van de club. Het voetbalshirt bevat een design van ruiten in twee tinten bordeaux rood. Verder bevat het voetbalshirt weer lichtblauwe accenten. De ronde hals is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het tenue. De logo’s staan op de standaard plekken. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het clublogo. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van de MLS Cup in 2010. Hoofdsponsor UCHEALTH versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor AppleTV. Boven dit logo prijkt de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het thuisshirt. Ook dit tenue bevat weer verschillende details. De linker onderkant is uitgerust met een label in de vorm van een ruit met het getal 96, verwijzend naar het oprichtingsjaar van de club: 1996. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de vlag van de stad Colorado. Het Colorado Rapids thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

Het adidas Colorado Rapids thuisshirt kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere MLS voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande fanshops!

Colorado Rapids thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door vlaggen supporters
Colorado Rapids thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door vlaggen supporters
Colorado Rapids thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door vlaggen supporters