Besiktas voetbalshirts 2022-2023

Besiktas en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Besiktas voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Turkse voetbalclub de Turkse Süper Lig en bekerwedstrijden in 2022-2023. Besiktas eindigde vorig seizoen op de zesde plaats in de Turkse competitie. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Besiktas voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2009 de kledingsponsor van Beşiktaş Jimnastik Kulübü.

Besiktas thuisshirt 2022-2023

Het Besiktas thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is wit met een design van verticale banen en bevat op de schouders zilveren adidas strepen. Verder bevat het tenue een ronde hals. De rechterborst is uitgerust met een zwart adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de Turkse voetbalclub. Boven deze badge staan drie sterren, die verwijzen naar de zestien kampioenschappen. Per vijf kampioenschappen mag men in Turkije een kampioensster aan het logo toevoegen. Het logo van cryptobedrijf Rain versiert het midden van het voetbalshirt, het logo van Aksa staat op de mouwen en op de achterzijde van het tenue staat het logo van BEKO. In de nek op de achterzijde van het Besiktas thuistenue prijkt het oude clublogo. Het Besiktas thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Besiktas uitshirts 2022-2023

Het Besiktas uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. De mouwen zijn wit en de ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte adidas strepen. Het Besiktas 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022. Dit tenue wordt gekenmerkt door het design van bliksemschichten. Deze zigzag banen zijn zwart/grijs en worden geflankeerd door dunnere rode lijnen. Ook de lijnen in de overlappende v-hals zijn rood. De adidas strepen op de schouders zijn wit en ook dit tenue bevat dezelfde logo's en details als de andere twee voetbalshirts. Het Besiktas 3e voetbalshirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Ook deze adidas voetbalshirts zijn weer uitgerust met de adidas performance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Besiktas voetbalshirt bestellen

De adidas Besiktas voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Turkse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club. Check het in deze Besiktas fanshop

Besiktas thuisshirt 2022-2023

Besiktas uitshirt 2022-2023
Besiktas 3e voetbalshirt 2022-2023