Besiktas voetbalshirts 2019-2020

Besiktas en adidas hebben inmiddels de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe tenues speelt Besiktas de Turkse Liga, beker en Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020. Besiktas eindigde afgelopen seizoen op een derde plek, dus speelt opnieuw Europees voetbal. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de club uit Istanbul. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 2009. Check hier de drie nieuwe tenues van ‘’ Kara Kartallar’’ (de zwarte adelaars).

Besiktas thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Besiktas thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door drie diagonale, brede banen aan de onderkant van het tenue en rechter bovenkant. Deze banen zijn verdeeld in dunnere, verticale strepen. Verder bevat het shirt een toelopende v-hals in het zwart/wit en zijn de drie strepen van adidas op de schouders ook zwart. Op het midden van de borst prijkt het logo van adidas met daaronder het Vodafone logo. De linkerborst bevat het embleem van de Turkse club, inclusief drie sterren. De drie sterren verwijzen naar de 15 kampioenschappen van Turkije. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte adidas strepen.

Besiktas uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Besiktas uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en bevat een all-over print van geometrische vormen over het tenue. Dit tenue bevat een ronde hals met grijze adidas strepen over de schouders. Het adidas logo staat op dit tenue op de rechterborst en de logo’s van de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Besiktas heeft ook een derde tenue. Dit tenue is geïnspireerd door het TIRO19 template en wordt gekenmerkt door de flitsende lichtblauwe strepen, welke verdeeld zijn in gradiënt puntjes. Het 3e shirt bevat een zwarte v-hals en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Besiktas tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Quaresma, Ljajic, Pepe, Vida en nog meer spelers.

Besiktas voetbalshirt bestellen

De nieuwe Besiktas voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176) en voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Mocht je fan van de club zijn en Besiktas willen aanmoedigen? Check dan ook de onderstaande winkel. Hier vind je namelijk t-shirts en hoodies van de Turkse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Besiktas voetbalshirt of t-shirt in DEZE WINKEL! 

of DEZE SHOP!

OF deze winkel!  (inclusief super goedkope Besiktas t-shirts)

Besiktas thuisshirt 2019-2020

Besiktas 3e shirt 2019-2020