SKU: DX9289-010

Bestel hier direct en snel de Match versie van het Zuid Korea WK 2022 uitshirt voor volwassenen. De Match versie is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Het authentic Zuid Korea voetbalshirt is uitgerust met het Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Het Dri Fit ADV voetbalshirt bevat namelijk extra ventilatiezones en valt nog meer getailleerd om het lichaam. Alles van dit voetbalshirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike Dri Fit ADV technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen.  Het voetbalshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen. 

Het Zuid-Korea uitshirt 2022-2023 is zwart en bevat een all-over print van rode, gele en blauwe vegen. Deze kleuren zijn een verwijzing naar de Taeguk, het symbool op de Koreaanse vlag, dat symbool staat voor de nationale trots en het evenwicht tussen hemel (blauw) en aarde (rood).  Ook de onderkant van de zijkanten van het Zuid Korea voetbalshirt zijn uitgerust met een zwart vlak.  Het Zuid Korea uitshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Deze ronding komt ook terug op de achterzijde van het tenue. Het logo van Nike op de rechterborst is wit en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond in het zwart/wit. In de nek op beide tenues prijkt de naam van het land in het Koreaans.  De Zuid Korea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen, zodat je droog en comfortabel blijft. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel.
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Zuid Korea Dri Fit ADV uitshirt 2022-2023 voor volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het Zuid Korea voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.