SKU: DX9288-010

Bestel hier direct en snel het Nike Zuid Korea uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit tenue speelt het Zuid Koreaanse elftal de WK 2022 uitwedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Zuid-Korea uitshirt 2022-2023 is zwart en bevat een all-over print van rode, gele en blauwe vegen. Deze kleuren zijn een verwijzing naar de Taeguk, het symbool op de Koreaanse vlag, dat symbool staat voor de nationale trots en het evenwicht tussen hemel (blauw) en aarde (rood).  Ook de onderkant van de zijkanten van het Zuid Korea voetbalshirt zijn uitgerust met een zwart vlak.  Het Zuid Korea uitshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Deze ronding komt ook terug op de achterzijde van het tenue. Het logo van Nike op de rechterborst is wit en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond in het zwart/wit. In de nek op beide tenues prijkt de naam van het land in het Koreaans.  De Zuid Korea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Zuid Korea uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het Zuid Korea voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.