SKU: DX9290-679

Bestel hier direct en snel de Match versie van het Zuid Korea WK 2022 voetbalshirt voor volwassenen. De Match versie is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Het authentic Zuid Korea voetbalshirt is uitgerust met het Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Het Dri Fit ADV voetbalshirt bevat namelijk extra ventilatiezones en valt nog meer getailleerd om het lichaam. Alles van dit voetbalshirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike Dri Fit ADV technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen.  Het voetbalshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen. 

Het Zuid Korea thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de tijger uit het logo van de voetbalbond. De bijnaam van het nationale voetbalelftal van Zuid Korea is ''Aziatische Tijgers''. Het Zuid Korea thuisshirt is rood en bevat op de mouwen een design van zwarte vervagende lijnen, geïnspireerd door de huid van een tijger. Het voetbalshirt bevat een zwarte gevouwen kraag met een rechte hals met daaronder een driehoek. Onder de hals bevindt zich een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat de badge van de Zuid Koreaanse voetbalbond. Dit logo is rood/zwart. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een label met daarin de naam van het land. De achterkant van het voetbalshirt bevat ook een zwart vlak. Ook de onderkant van de zijkanten van het Zuid Korea voetbalshirt zijn uitgerust met een zwart vlak. De Zuid Korea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen, zodat je droog en comfortabel blijft. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel.
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Zuid Korea Dri Fit ADV thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het Zuid Korea voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.