Merk: SKU: 58554090

Bestel hier het Macron Real Sociedad uitshirt  2022-2023 voor volwassenen. Dit tenue is onderdeel van de Real Sociedad voetbalshirts 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt Real Sociedad de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Real Sociedad uitshirt 2022-2023 is volledig zwart en wordt gekenmerkt door het design van dunne horizontale zilveren strepen. Deze strepen vervagen naar de zijkanten. Het voetbalshirt bevat een ronde hals, waarvan de achterkant en zijkanten blauw/wit zijn. De clubkleuren van de Spaanse club komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron en de club op dit voetbalshirt zijn blauw.  De binnenkant van de hals bevat een zwarte taping met daarin de tekst: ''RALAREN BIHOTZA''. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de vlag van Baskenland. De linkermouw is uitgerust met het logo Reale Seguros en de achterkant bevat het logo van Kutxabank. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het tenue. Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron logo en de linkermouw bevat de badge van de club. Dit betreft een siliconen badge.  De linker mouw bevat de officiële La Liga badge. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Geribbelde mandarijnkraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om het Real Sociedad uitshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.