Real Madrid authentic HEATRDY uitshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het adidas Real Madrid uitshirt 2021-2022. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de uitwedstrijden dit seizoen. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie.  Deze speciale adidas technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 140 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. 

In dit authentic uittenue speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Het Real Madrid uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de graffiti kunst in de wijk Malasaña. Het tenue is donkerblauw en bevat zowel op de voorkant- als de achterkant een all-over graffiti print. Verder is het tenue uitgerust met oranje details. Deze komen terug in de opstaande kraag en de adidas strepen op de schouders van het voetbalshirts. Alle logo's op het tenue zijn wit of een combinatie van donkerblauw en wit. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo in blauw/wit. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het Emirates Fly Better logo van hoofdsponsor Fly Emirates. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van de club in een sierlijk lettertype. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas HEAT.RDY technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Varane, Alaba, Hazard, Asensio, Marcelo, Isco, Kroos, Vinicius, Modric, Odegaard, Carvajal, Rodrygo, Diaz, Casemiro en nog meer spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!