SKU: H40942

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen Dit Real Madrid voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 64, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het Real Madrid uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de graffiti kunst in de wijk Malasaña. Het tenue is donkerblauw en bevat zowel op de voorkant- als de achterkant een all-over graffiti print. Verder is het tenue uitgerust met oranje details. Deze komen terug in de opstaande kraag en de adidas strepen op de schouders van het voetbalshirts. Alle logo's op het tenue zijn wit of een combinatie van donkerblauw en wit. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo in blauw/wit. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het Emirates Fly Better logo van hoofdsponsor Fly Emirates. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van de club in een sierlijk lettertype. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Varane, Alaba, Hazard, Asensio, Marcelo, Isco, Kroos, Vinicius, Modric, Odegaard, Carvajal, Rodrygo, Diaz, Casemiro en nog meer spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!

Koop deze producten