Real Madrid uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Real Madrid uitshirt van Adidas voor volwassenen en kinderen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 64, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021

Het Real Madrid uitshirt 2020-2021 is een ode aan het uitshirt van het seizoen 2014-2015. In dit seizoen won Real Madrid zowel de wereldbeker als de Europese Super Cup. Het uitshirt heeft dan ook dezelfde kleur als in 2014-2015. Het voetbalshirt is overwegend roze en deze gedurfde kleur verwijst ook naar het gedurfde spel van Real Madrid en het altijd voldoen aan de torenhoge verwachtingen van de fans. Verder bevat het tenue donkerblauwe accenten. Alle logo's op het tenue zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de zijkanten van het voetbalshirt. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo in het roze/navy. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het Emirates Fly Better logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Verder is het uittenue van Los Blancos uitgerust met een toelopende v-hals. De binnenkant van de hals bevat een dunne taping met daarin een camouflage print in het roze/navy blauw.  Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Hazard, Ramos, Benzema, Bale, James, Vinicius Junior, Valverde, Rodrygo, Marcelo, Asensio  en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!