SKU: GR4336

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid trainingspak 2021-2022 voor kinderen Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2021-2022. Het Real Madrid trainingspak voor kinderen bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het Real Madrid trainingsjack 2021-2022 is geheel zwart en heeft alle kenmerken van het TIRO 21 template. Het jack is uitgerust met een hoge hals met een een doorlopende rits en het jack bevat aan de zijkanten twee zakken. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn blauw en ter hoogte van het midden vervagen deze strepen in een andere tint blauw. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club in het oranje. De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. De trainingsbroek van Real Madrid is dit jaar geheel zwart en bevat bovendien blauwe en oranje accenten. Deze kleuren komen terug in de drie strepen van adidas en de logo's van adidas en de club op de broek. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De broek heeft een strakke pasvorm.

Dit Real Madrid trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Alaba, Ramos, Hazard, Benzema, Marcelo, Modric, Kroos, Mendy, Varane, Vinicius en andere sterren dit pak dragen? Klik dan op de buttons om het te kopen voor KIDS en volwassenen!

Koop deze producten