Merk: SKU: IQ0543SUIT

Koop hier het adidas Real Madrid trainingspak 2024 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2023-2024. 

De Real Madrid training sweater 2024 heeft dit jaar het adidas Tiro 23 template. De training sweater is geel en bevat paarse mouwen. Onder de oksels bevindt zich een paars vlak. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de mouwen en zijn paars. De Real Madrid training sweater bevat verder een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater nog beter om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

De Real Madrid trainingsbroek 2024 is geheel paars en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De onderkant van de trainingsbroek bevat gele adidas trademark strepen. Daarboven bevindt zich geel vlak. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Het Real Madrid trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Real Madrid dit trainingspak dragen? Klik dan op de buttons om het te kopen voor kinderen en volwassenen!

Koop deze producten