SKU: HT8803SUIT

Koop hier het nieuwste Real Madrid trainingspak 2023 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023.  

De Real Madrid training sweater 2023 heeft dit jaar het adidas Condivo 22 template. De training sweater is paars en bevat aan de zijkanten een donkerblauwe band met daarin geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. De adidas strepen op de schouders zijn zwart. Op de borst staan de logo's van de club en adidas. De Real Madrid training sweater bevat verder een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater nog beter om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.  De Real Madrid trainingsbroek 2023 is dit jaar geheel navy blauw en bevat dit seizoen bovendien paarse en witte accenten. De adidas trademark strepen op de zijkanten van de trainingsbroek zijn paars. Bovendien bevat de trainingsbroek een diagonale witte lijn. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingsbroek heeft een strakke pasvorm. Het Real Madrid trainingspak 2023 is uitgerust met de adidas AEroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Real Madrid trainingspak 2022-2023 dit trainingspak dragen? Klik dan op de buttons om het te kopen voor kinderen en volwassenen!

Koop deze producten