Real Madrid trainingsshirt Champions League 2020-2021 - Bordeaux

Koop hier het Real Madrid Champions League trainingsshirt voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsshirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit ELITE training shirt wordt door Los Blancos gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2020-2021. 

Het Real Madrid Champions League trainingsshirt is dit jaar overwegend bordeaux rood met een all-over camouflage print. Verder is het trainingsshirt uitgerust met een adidas EQT collar. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag.  Over de schouders lopen witte adidas trademark strepen. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club in het fel rood. De achterkant van de hals is uitgerust met de naam van de club. De mouwen van dit training shirt zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam en zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Hazard, Vinicius Junior, Benzema, Bale, Ramos, Asensio, Kroos, Modric, Marcelo, Isco, en andere sterren deze top dragen? Klik dan op de buttons om het te kopen voor KIDS en volwassenen.