SKU: GQ1359

Koop hier het adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Real Madrid voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt en tenue speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2021-2022. 

Het Real Madrid thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de Plaza de Cibiles. Dit is de fontein waar de supporters van Real Madrid de grote prijzen van de club vieren. Het tenue is overwegend wit en bevat een all-over print van spiraalachtige lijnen en golven. Verder is het tenue uitgerust met zowel blauwe als oranje details. De ronde hals heeft deze kleurencombinatie en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De schouders bevatten de adidas strepen in het blauw, evenals het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een speciale badge als verwijzing naar de Fuente de Cibiles.  Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Alaba, Ramos, Hazard, Benzema, Marcelo, Modric, Kroos, Mendy, Varane, Vinicius, Casemiro, Isco en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers! 

Koop deze producten