Real Madrid thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Real Madrid thuisshirt 2020-2021 van Adidas voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt en tenue speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2020-2021.

Het Real Madrid voetbalshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan het Real Madrid thuisshirt van 2014-2015. In dit tenue won Real Madrid de wereldbeker voor clubteams en de Europese Super Cup. Bovendien staat het voetbalshirt symbool voor het torenhoge verwachtingspatroon waaraan de Madrilenen altijd moeten voldoen en ook altijd kunnen presteren onder de hoge druk. Het Real Madrid voetbalshirt is wit en bevat over de body een speciale weving, welke verwijst naar de successen van de club, die afgelopen seizoen kampioen werd. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met roze details. De adidas strepen aan de zijkanten van het tenue zijn roze en de roze accenten komen ook terug in een taping in de nek. Deze taping is een combinatie van donkerblauw en roze. Ook het adidas logo is donkerblauw. Dit logo staat op de rechterborst en het Real Madrid logo prijkt op de linkerborst. Op het midden van het tenue prijkt het logo van Emirates, Fly Better, de shirtsponsor van de Spaanse club. Dit jaar bevat het Real Madrid tenue een zogenaamde adidas EQT collar. Dit is een toelopende v-hals, geïnspireerd door de v-hals die adidas met name tijdens de jaren '90 gebruikte in de voetbalshirts. Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 


Wil jij net als sterren als Hazard, Ramos, Benzema, Bale, James, Vinicius Junior, Valverde, Rogrygo, Marcelo, Asensio  en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!