Barcelona Vapor Match 4e voetbalshirt 2021

Bestel hier direct en snel het FC Barcelona El Clásico Vapor Match voetbalshirt 2021 voor volwassenen. Dit voetbalshirt dragen de Catalanen in El Clásico op 11 april 2021 tegen Real Madrid in het Santiago Bernabeu. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt is uitgerust met het Vapor MATCH systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. 

Het FC Barcelona El Clasico voetbalshirt is een combinatie van de traditionele clubkleuren en de kleuren van de Catalaanse vlag: La Senyera. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de twee brede rood/gele banen over de body van het tenue. Deze banen zijn aan de bovenkant rood en splitsen zich daarna op in een design van rode en gele banen. Ook de middelse blauwe band op het voetbalshirt is verdeeld in dunnere blauwe strepen als verwijzing naar de vlag van de provincie. De ronde hals van het Barcelona El Clásico voetbalshirt is geel en deze kleur komt ook terug in de sponsorlogo's op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue prijkt het logo van RAKUTEN in het geel. De linkermouw van het tenue is uitgerust met het logo van BEKO en op de achterzijde staat het logo van UNICEF. De rechtermouw bevat de officiële La Liga badge. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit speciale edition FC Barcelona voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.