Bestel hier direct en snel het Barcelona dames uitshirt 2022-2023 van Nike. Het vrouwenelftal van FC Barcelona heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de wedstrijden in de Spaanse Primera Division Femenina en de Champions League gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Olympische Spelen van 1992. Het is dit jaar 30 jaar geleden dat de Olympische Spelen plaatsvonden in de stad Barcelona. Qua infrastructuur heeft de stad een grote transformatie ondergaan om het mondiale toernooi te organiseren. Het voetbalshirt is volledig goud en bevat een all-over print van verschillende iconische plekken in de stad. De gouden kleur is een knipoog naar de gouden medailles van de Olympische Spelen. De band aan de onderkant van de mouwen van het Barcelona uitshirt is in stijl van de kleuren van de Olympische ringen: blauw/geel/zwart/lichtblauw/rood. Het FC Barcelona uitshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Alle logo's op het tenue zijn navy blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: navy/goud. Ook het logo van Spotify op het midden van het tenue is navy. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Standaardpasvorm voor een relaxed en aangenaam gevoel.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers op het veld dragen.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Goud

Wil je net als de speelsters van FC Barcelona Femini n dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het FC Barcelona Femini dames uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kan je het voetbalshirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten