Barcelona authentic VAPOR MATCH uitshirt 2019-2020

Koop hier nieuwe Barcelona authentic uitshirt voor 2019-2020 van Nike. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Vapor MATCH systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien valt dit authentic shirt van Barca strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit shirt wordt door Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. Dit voetbalshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Frenk de Jong, Messi, Suarez, Coutinho, Dembele, Rakitic, Pique en andere sterren van de club.

Het Barcelona uitshirt van dit seizoen is een ode aan het de jeugdacademie van de club: La Masia. De jeugdopleiding werd in 1979 opgericht en bestaat dit jaar 40 jaar. Qua design is het voetbalshirt geïnspireerd door het uitshirt van 1979. Destijds had Barcelona een geel uitshirt met twee diagonale banen in de clubkleuren van Barcelona. Deze banen lopen an de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue en zijn Blaugrana. Dit design komt weer helemaal terug in het design van het Barcelona uitshirt voor 2019-2020. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze is rood/geel en is ook op de achterkant van het tenue zichtbaar.  Een ander kenmerk van het shirt zijn de flitsende banen over de schouders en mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.