Barcelona Dri Fit ADV Match uitshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het FC Barcelona uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien valt dit authentic shirt van Barca strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Dit tenue is uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit shirt wordt door Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. Dit voetbalshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Messi, Depay, Ansu Fati, De jong, Dembélé, Aguero, Coutinho, Pedri, Pique, Garcia, Dest, Puig, Umtiti en nog meer spelers.

Het Nike FC Barcelona uitshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van diversiteit! Paars is dan ook de kleur van de diversiteit. Bovendien is paars een mix van blauw en rood, de clubkleuren van FC Barcelona. Het logo van FC Barcelona heeft een iriserend effect. Wanneer hier licht op schijnt, verschijnen alle kleuren van de regenboog. Ook dit is weer een verwijzing naar diversiteit. Verder is het tenue ook nog uitgerust met Blaugrana accenten. De band aan de rechter zijkant van het voetbalshirt is navy blauw en aan de andere kant donkerrood. De swoosh van Nike prijkt in het zilver op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor RAKUTEN staat in het paars op het midden van het FC Barcelona uitshirt 2021-2022. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic in de kleuren van de Catalaanse vlag aangebracht. Deze graphic bestaat uit dunne rode en gele blokken. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.