Koop hier het nieuwste Nike Barcelona uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit FC Barcelona voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2021-2022.

Het Nike FC Barcelona uitshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van diversiteit! Paars is dan ook de kleur van de diversiteit. Bovendien is paars een mix van blauw en rood, de clubkleuren van FC Barcelona. Het logo van FC Barcelona heeft een iriserend effect. Wanneer hier licht op schijnt, verschijnen alle kleuren van de regenboog. Ook dit is weer een verwijzing naar diversiteit. Verder is het tenue ook nog uitgerust met Blaugrana accenten. De band aan de rechter zijkant van het voetbalshirt is navy blauw en aan de andere kant donkerrood. De swoosh van Nike prijkt in het zilver op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor RAKUTEN staat in het paars op het midden van het FC Barcelona uitshirt 2021-2022. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic in de kleuren van de Catalaanse vlag aangebracht. Deze graphic bestaat uit dunne rode en gele blokken. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Messi, Depay, Ansu Fati, De jong, Dembélé, Aguero, Coutinho, Pedri, Pique, Garcia, Dest, Puig, Umtiti en nog meer spelers.  Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!

Koop deze producten