Barcelona uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Barcelona uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Barcelona uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de energie die loskomt bij het nachtleven van Barcelona. Het voetbalshirt van Barcelona is dan ook geheel zwart met gouden accenten. Deze gouden accenten komen dan ook terug in de v-hals van het shirt en in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het het nieuwste uitshirt van FC Barcelona zijn goud. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en de andere mouw bevat de officiële La Liga badge. De achterkant van de hals bevat een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag: LA Senyera. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Messi, Suarez, Frenkie de Jong, Griezmann, Pique en andere sterspelers.. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s)  om het shirt te kopen!