Barcelona uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Barcelona uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019.

Het Barcelona uitshirt van dit seizoen is een ode aan het uitshirt van het seizoen 2005-2006. In dit seizoen werd Barcelona kampioen van Spanje en won het bovendien de Champions League. Destijds was Frank Rijkaard trainer van de club en speelden spelers als Ronaldinho, Van Bronckhorst, Van Bommel, Deko en Eto'o voor de Catalaanse club. Het shirt is overwegend fel geel en bevat Blagrauna accenten. Deze accenten komen vooral terug twee flitsende banen over de mouwen. De hals betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Een ander kenmerk van het shirt zijn de flitsende banen over de schouders en mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. De binnenkant van de hals bevat een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag: LA Senyera. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Coutinho, Dembele, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!