Barcelona uit shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwste Barcelona uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden in gedurende 2017-2018.

Het shirt is dit jaar licht blauw en bevat een v-hals. De achterkant van de v-hals bevat een band in de kleuren van de Catalaanse club. Deze banen zijn Blaugrana. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. De blauwe mouwen bevatten aan de binnenkant nog een uniek detail. Als je de rechter mouw omslaat, komt de leus ''FORCA'' tevoorschijn en als je de linker mouw omslaat komt de tekst ''BARCA'' tevoorschijn. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. Verder is het voetbalshirt aan de zijkanten uitgerust met een blauw/rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het uitshirt voor kinderen.

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Neymar, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!