Barcelona trainingspak Champions League 2019-2020 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Barcelona Champions League trainingspak voor kinderen. Dit betreft het pak dat de spelers van Barcelona dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Dit pak bestaat uit een drill top en trainingsbroek en kan je kopen in verschillende kindermaten. Het pak is namelijk zowel beschikbaar voor baby's als voor kleuters, peuters en de oudere jeugd. Met andere woorden; het Barcelona pak kan je kopen voor kinderen van 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit CL pak kan je kopen in maat 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176.

De drill top is overwegend grijs en bevat een hoge hals met rits. Bovendien bevat de training sweater turquoise accenten. De turquoise accenten komen vooral terug in de strip over de mouwen. Deze strip bevat horizontale strepen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club. Deze logo's zijn ook turquoise. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. Verder is de training top uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Deze training top is dan ook gemaakt van een elastisch materiaal. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen en de trainingssweater van Barcelona nog strakker om het lichaam valt. De trainingsbroek van het pak is paars met roze accenten en valt strak om de benen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Nike en aan de onderkant bevinden zich ritsen. Dit trainingspak heeft een slim (strakke) pasvorm en is uitgerust met de Nike Dri fit technology, voor een optimale prestatie. Deze technologie zorgt namelijk voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. 

Wil jij net als Messi, Dembele, de Jong, Griezmann, Suarez, Rakitic, Melo, Vidal of andere sterren schitteren in dit roze trainingspak van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen!