Barcelona trainingspak 2020

Koop hier nieuwste, gele Barcelona trainingspak van Nike voor kinderen en volwassen. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het trainingspak wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Dit pak wordt dus alleen vanaf januari 2020 tot mei 2020 door de sterren van de Spaanse club gedragen. 

De drill top van het nieuwste Barcelona trainingspak is geel en en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder wordt de training sweater gekenmerkt door de all-over print over de mouwen. Dit betreft een print van golven.  De mouwen hebben een speciaal design. Deze bevatten namelijk aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Bovendien vallen hierdoor de mouwen nog strakker om het lichaam. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en met deze mouwen heb je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. Op de rechterborst van de training top van FC Barcelona prijkt het logo van de club. Het Nike logo staat dit jaar op beide mouwen. De mouwen van de trainingstrui zijn bovendien uitgerust met twee diagonale banen in de clubkleuren van Barcelona. In deze rode en blauwe band is ook de bijnaam van de club verwerkt: BARCA. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt de optimale bescherming.

De trainingsbroek van het pak is blauw en valt strak om de benen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Nike en aan de onderkant bevinden zich ritsen. De zijkanten van de broek bevatten ook de diagonale banden in de clubkleuren van de club. Deze taping bestaat weer uit dunne strepen en in de strepen is ook weer de bijnaam van Barca verwerkt.  Dit trainingspak heeft een slim (strakke pasvorm) en is uitgerust met de Nike Dri fit technology, voor een optimale prestatie. Wil jij net als Messi, Dembele, de Jong, Griezmann, Suarez, Rakitic of andere sterren schitteren in dit trainingspak van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen!