Barcelona anthem trainingsjack 2019 - Blauw/Rood

Koop hier het nieuwste trainingsjack van Barcelona voor 2019. Dit jack dragen de spelers van Barcelona bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019. Dit jack wordt dus vanaf januari 2019 tot en met mei 2019 gedragen.  Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het jack is blauw en met een flitsende rpde trip over de schouders en mouwen.  Verder worden de trainingsjacks gekenmerkt door de baseball collar en bevatten deze jacks zogenaamde raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen elastisch zijn en strak om de armen vallen. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van de armen. Het jack is verder uitgerust met twee zakken en op de achterkant van het jack staat de bijnaam van de club. Dit jack bestaat voor 100% polyester. Dit is een perfect jack om in te trainen en ook om casual te dragen. Het jack is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit jack kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Klik direct op de buttons om het jack te kopen!