Barcelona Champions League trainingsbroek 2019-2020 - kinderen

Koop hier de nieuwste Barcelona Champions League trainingsbroek voor kinderen. Deze broek kan je in de volgende kindermaten bestellen: 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Deze broek kan je dus bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.  Deze broek is onderdeel van het speciale Champions League trainingspak van Barcelona en dragen de spelers van Barcelona tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020

Deze trainingsbroek is grijs en bevat aan de zijkanten een strip. Deze strip is verdeeld in horizontale strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Nike op de broek en is deze trainingsbroek uitgerust met twee zakken. Het logo van Nike betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. De trainingsbroek van Barca is daarnaast uitgerust met een speciale tailleband, waardoor je de broek naar jouw pasvorm aan kan passen. Deze broek valt strak om de benen, omdat het gemaakt is van een combinatie van polyester en elasthaan. Dit wordt door Nike de toelopende pasvorm genoemd. De onderkant van deze speciale Champions League trainingsbroek van Barcelona bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Deze broek is door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als Suarez, Messi, De Jong, Griezmann, Dembele, Rakitic, Vidal en andere sterren in deze trainingsbroek schitteren? Klik direct op de buttons!