Barcelona Champions League trainingsshirt 2019-20 - kinderen

Koop hier nieuwste Barcelona trainingsshirt van Nike voor kinderen. Dit CL trainingsshirt kan je bestellen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Het trainingsshirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

Dit shirt wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Het shirt is overwegend grijs. Daarnaast is het shirt uitgerust met een Vapor hals. Bovendien bevat het shirt een design van flitsende strepen over de schouders en mouwen. De accenten komen vooral terug in de strip over de mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne verticale streepjes. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club. Het Nike Futura logo staat op de rechterborst. Dit logo werd vooral gebruikt tijdens de jaren '90. De Barcelona trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Messi, Dembele, Suarez, Rakitic, Melo, Vidal, de Jong, Griezmann of andere sterren schitteren in dit trainingsshirt van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het training shirt te kopen!