Barcelona Champions League trainingsshirt 2020-2021 - kinderen

Koop hier nieuwste Barcelona Champions League trainingsshirt van Nike voor kinderen. Dit CL trainingsshirt kan je bestellen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Het trainingsshirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

Het FC Barcelona Champions League training shirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de roze en turquoise accenten. Over de mouwen bevindt zich een diagonale roze band. Bovendien zijn de mouwen uitgerust met een print van golven. De swoosh van Nike prijkt ook op de mouwen en is turquoise. Dit is ook de kleur van de officiële badge op de linkerborst en het logo van BEKO op het midden van het FC Barcelona Champions League training shirt. Het trainingsshirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. De Barcelona trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het FC Barcelona shirt heeft een standaard pasvorm en draagt relaxed en soepel. Het shirt sluit goed aan op het bovenlijf. De elastische mouwen zorgen ervoor dat je zonder afleiding kunt blijven bewegen.

Wil jij net als Messi, Dembele, Griezmann, de Jong, Ansu Fati, Coutinho of andere sterren schitteren in dit trainingsshirt van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het training shirt te kopen!