Koop hier nieuwste Barcelona Champions League trainingssweater van Nike voor kinderen. Deze training top is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit is de uitvoering van de sweater in kindermaten. Deze CL training top kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze training top is onderdeel van het officiële Barcelona Champions League trainingspak 2020-2021. 

De Barcelona Champions League training sweater is dit jaar geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien bevatten de mouwen een design van golven. Ter hoogte van het midden bevindt zich een roze band. Daarnaast bevat de trainingstrui turquoise details. De swoosh van Nike op de mouwen is turquoise en hetzelfde geldt voor de FC Barcelona badge op de linkerborst. Het logo van sponsor BEKO is ook turquoise. Verder is de training top uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Deze training top is dan ook gemaakt van een elastisch materiaal. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen en de trainingssweater van Barcelona nog strakker om het lichaam valt. 

Wil jij net als Messi, Dembele, Coutinho, Griezmann, Ansu Fati, de Jong of andere sterren schitteren in dit nieuwe training top van Barcelona? Klik dan op de button(s) om deze training sweater te kopen! De trainingskleding van Barca bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, voor een optimale prestatie. 

Koop deze producten