Barcelona training top 2020 - Geel

Koop hier nieuwste, gele Barcelona trainingssweater van Nike voor kinderen en volwassen. Deze training top kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training top is namelijk te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Deze zogenaamde drill top wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020. Het wordt gedragen vanaf januari 2020 tot mei 2020 en is onderdeel van het gele Barcelona trainingspak. 

De drill top van het nieuwste Barcelona trainingspak is geel en en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder wordt de training sweater gekenmerkt door de all-over print over de mouwen. Dit betreft een print van golven.  De mouwen hebben een speciaal design. Deze bevatten namelijk aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Bovendien vallen hierdoor de mouwen nog strakker om het lichaam. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en met deze mouwen heb je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. Op de rechterborst van de training top van FC Barcelona prijkt het logo van de club. Het Nike logo staat dit jaar op beide mouwen. De mouwen van de trainingstrui zijn bovendien uitgerust met twee diagonale banen in de clubkleuren van Barcelona. In deze rode en blauwe band is ook de bijnaam van de club verwerkt: BARCA. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt de optimale bescherming.

Wil jij net als Messi, de Jong, Griezmann, Dembele, Suarez, Rakitic of andere sterren schitteren in dit nieuwe training top van Barcelona? Klik dan op de button(s) om de training sweater te kopen!