Barcelona training top 2019 - Licht blauw - Kinderen

Koop hier nieuwste, licht blauwe Barcelona trainingssweater van Nike voor kinderen. Deze top kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Deze training sweater is namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Deze zogenaamde drill top wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019. Het wordt gedragen vanaf januari 2019 tot mei 2019.

De drill top is overwegend licht blauwe en bevat een hoge hals met rits. Bovendien bevat de training sweater donkerder blauwe accenten. De accenten komen vooral terug in de strip over de mouwen. Deze strip bevat dunne strepen en hierin is bovendien de bijnaam van de club verwerkt: BARCA. Ook de logo's van Nike en Barcelona op de borst zijn blauw. Verder bevat deze training top zogenaamde raglanmouwen. Dit betekent dat de top strak om de armen en schouders valt en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de mouwen een fit van een handschoen hebben en de training top strak om de armen valt. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Messi, Coutinho, Dembele, Suarez, Rakitic, Boateng of andere sterren schitteren in dit nieuwe training top van Barcelona? Klik dan op de button(s) om de training sweater te kopen!