Barcelona Vapor Match 4e voetbalshirt 2019-2020

Bestel hier het Barcelona La Senyera authentic Vapor Match tenue. Dit voetbalshirt wordt door Barcelona dit seizoen als vierde voetbalshirt gebruikt en dus met name gedragen tijdens de uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt is uitgerust met het Vapor MATCH systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. 

Het nieuwe Barcelona 4e shirt heeft een speciale naam: het Senyera voetbalshirt. Het tenue is dan ook geïnspireerd door de kleuren van de Catalaanse vlag. Het shirt bevat niet de traditionele horizontale banen van de vlag, maar is overwegend geel met vier diagonale, rode banen over de body van het tenue. Deze vier strepen staan symbool voor een legendarische afbeelding van Catalonië. Dit betreft een afbeelding van Guifré el Pilós, de grondlegger van Catalonië. Op deze afbeelding is de Spanjaard te zien met een goud schild en bloedende vingers na een heftige strijd. Dit vormt ook de inspiratie voor de Catalaanse vlag. Het tenue heeft verder alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt.  Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Sponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kan je dit limited edition voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!