Barcelona Vapor Match voetbalshirt 2020/2021 - Kinderen

Koop hier de Vapor Match versie van het Barcelona thuisshirt 2020-2021 voor kinderen. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Het nieuwe Barcelona voetbalshirt is uitgerust met de zogenaamde Vaporknit technologie. Bovendien valt dit authentic shirt van Barca strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit voetbalshirt wordt door Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in Camp Nou dit seizoen. Dit thuisshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Frenkie de Jong, Messi, Suarez, Coutinho, Dembele, Rakitic, Pique, Griezmann en andere sterren van de club.

Het Barcelona thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2010-2011. Dit was het seizoen waarin Barcelona verschillende prijzen won. In 2011 won Barcelona onder leiding van Pep Guardiola de Champions League door Manchester United met 3-1 te verslaan in Wembley. Het tenue heeft dan ook kenmerken van het tenue van destijds. Het voetbalshirt bevat weer brede blauwe en rode verticale banen en deze worden dit seizoen geflankeerd door dunnere gele banen. Ook in 2011 hadden de Barcelona tenues deze dunne gele banen, welke ook geïnspireerd zijn door de tenues van de jaren '20 van de vorige eeuw. De blauwe en rode banen bevatten dit seizoen bovendien een gradïent design van dunne, flitsende puntjes. Ook de ronde hals van het Barcelona thuistenue 2020-2021 is geel en bevat aan de achterkant een kleine v-opening. Onder de hals op de achterkant van het tenue bevindt zich een horizontale lijn, verdeeld in gele en rode blokjes. Dit is een verwijzing naar de vlag van Catalonië: La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.