Barcelona voetbalshirt lange mouwen 2019-2020

Koop hier het nieuwste Barcelona shirt met lange mouwen. Sommige spelers hebben de voorkeur een shirt met lange mouwen in plaats van korte mouwen te dragen. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL.

In dit longsleeve voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2019-2020. Het Barcelona thuisshirt heeft dit seizoen een opvallend design. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door checkered print van ruiten over het shirt. De ruiten zijn natuurlijk Blaugrana. Verder is het tenue uitgerust met blauwe mouwen. Het shirt bevat een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het bovenste deel van de hals wordt gekenmerkt door de dunne, rode en gele strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd door de Catalaanse vlag, La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het speciale Barcelona thuisshirt voor kinderen.

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals De Jong, Griezmann Rakitic, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) om het shirt te kopen!