Barcelona voetbalshirt lange mouwen 2018-2019

Koop hier het nieuwste Barcelona shirt met lange mouwen. Sommige spelers hebben de voorkeur een shirt met lange mouwen in plaats van korte mouwen te dragen. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL.

In dit longsleeve voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2018-2019. Het shirt is dit jaar een ode aan de historie en cultuur van het de club. Het shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en rode banen over het shirt. Deze banen symboliseren de tien districten van de stad. Het tenue van Barca bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De achterkant van de hals bevat een band in de kleuren van de Catalaanse vlag: La Senyera. Deze taping komt ook weer terug in de binnenkant van het shirt. Over de mouwen lopen bovendien flitsende strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Unicef staat ook dit seizoen op de achterkant van het tenue. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het speciale Barcelona thuisshirt voor kinderen.

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Dembele, Coutinho, Rakitic, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) om het shirt te kopen!