SKU: CV7891-428

Bestel hier direct en snel het Nike FC Barcelona thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. In dit tenue speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou 2021-2022. Het Barceona voetbalshirt kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het FC Barcelona thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de structuur van het clublogo van de Spaanse topclub. Ter hoogte van de rechterborst staat een bordeaux rood kruis op een achtergrond van dunne bordeaux rode en blauwe lijnen. Dit kruis symboliseert het St. George / ST Jordi kruis, de beschermheilige van Catalonië. Ter hoogte van de linkerborst prijken dunne Blaugrana banen. Deze banen verwijzen naar de dunne strepen aan de rechterkant van het FC Barcelona logo. In het logo van FC Barcelona zijn deze strepen rood en geel, de kleuren van de vlag van Catalonië. Verder bevat het tenue een design van horizontale blauwe en rode banen, welke verwijzen naar de kleuren van de onderkant van het logo en natuurlijk ook de clubkleuren zijn. De rechtermouw is bordeaux rood en de andere mouw is blauw. Verder bevat het tenue een ronde hals met aan de achterkant een opening. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge.

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen.

Wil jij net als sterren als Messi, Frenkie de Jong, Fati, Piqué, Griezmann, Memphis Depay, Dembélé, Pedri, Coutinho en andere spelers in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het nieuwe Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!  

 

Koop deze producten