Barcelona tenue voor baby's 2019-2020

Koop hier het nieuwste Barcelona tenue voor baby's. Dit nieuwe Barca tenue kan je kopen in verschillende leeftijdscategorieën en is beschikbaar voor baby's van 3 maanden, 6 maanden, 9 maanden, 12 maanden (één jaar), 18 maanden (anderhalf jaar), 24 maanden (twee jaar) of 36 maanden (twee en een half jaar). Dit tenuetje is dus beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92 en 98. Het tenue op deze foto betreft het thuistenue van Barca, maar uiteraard kan je ook het uitshirt of tenue voor baby's kopen. 

Het Barcelona tenue s dit jaar een ode aan de wijk Eixample. Deze bekendste wijk van Barcelona wordt ook wel het blokkendistrict genoemd en is de bakermat van creativiteit en jong talent, hetzelfde als de club Barcelona dus. Om deze reden heeft het tenue een all-over print van Blaugrana blokken over de body van het tenue. Verder is het dames shirt van FC Barcelona uitgerust met een diagonale hals. Deze diagonale hals loopt naar het midden recht. Onder de hals bevindt zich een speciaal detail. Hier vind je strepen in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze strepen zijn namelijk rood/geel, De mouwen van het Barcelona tenue zijn blauw. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en het midden van het tenue bevat het logo van sponsor RAKUTEN. De rechter mouw is uitgerust met het logo van BEKO en op de achterkant van het tenue staat het logo van sponsor UNICEF. Het voetbalbroekje van het tenue voor baby's is geheel blauw en de sokken zijn blauw met aan de bovenkant een rode band. 

Klik direct op de buttons om het Barcelona tenue voor baby's direct te bestellen. In deze shops kun je het Barcelona babytenuetje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering. Check nog meer nieuws over het Barcelona thuisshirt van 2019-2020.