Barcelona tenue voor baby's 2020-2021

Koop hier het nieuwste Barcelona tenue voor baby's. Dit nieuwe Barca tenue kan je kopen in verschillende leeftijdscategorieën en is beschikbaar voor baby's van 3 maanden, 6 maanden, 9 maanden, 12 maanden (één jaar), 18 maanden (anderhalf jaar), 24 maanden (twee jaar) of 36 maanden (twee en een half jaar). Dit tenuetje is dus beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92 en 98. Het tenue op deze foto betreft het thuistenue van Barca, maar uiteraard kan je ook het uitshirt of tenue voor baby's kopen. 

Het Barcelona thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2010-2011. Dit was het seizoen waarin Barcelona verschillende prijzen won. In 2011 won Barcelona onder leiding van Pep Guardiola de Champions League door Manchester United met 3-1 te verslaan in Wembley. Het tenue heeft dan ook kenmerken van het tenue van destijds. Het voetbalshirt bevat weer brede blauwe en rode verticale banen en deze worden dit seizoen geflankeerd door dunnere gele banen. Ook in 2011 hadden de Barcelona tenues deze dunne gele banen, welke ook geïnspireerd zijn door de tenues van de jaren '20 van de vorige eeuw. De blauwe en rode banen bevatten dit seizoen bovendien een gradïent design van dunne, flitsende puntjes. Ook de ronde hals van het Barcelona thuistenue 2020-2021 is geel en bevat aan de achterkant een kleine v-opening. Onder de hals op de achterkant van het tenue bevindt zich een horizontale lijn, verdeeld in gele en rode blokjes. Dit is een verwijzing naar de vlag van Catalonië: La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. Het voetbalbroekje van dit Barcelona baby tenue is blauw met aan de zijkanten een rode taping met dunne gele lijn. De kousen zijn blauw met rode blokken en subtiele gele lijnen! 

Klik direct op de buttons om het Barcelona tenue voor baby's direct te bestellen. In deze shops kun je het Barcelona babytenuetje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering.