Barcelona keepersshirt Champions League 2019-2020 - kinderen

Koop hier nieuwe Barcelona keepersshirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit keeperstenue kun je nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het keeperstenue is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit NIKE keepersshirt wordt door de keepers van Barcelona gedragen in de Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit keepersshirt wordt onder andere gedragen door Ter Stegen, Neto en Ortola. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Barcelona Champions League keepersshirt heeft dit jaar een kleurig design. Het keepersshirt bevat namelijk een all-over print in de clubkleuren van Barcelona. Deze print is namelijk rood/geel/blauw en bevat het zogenaamde brushed effect. Bovendien is het tenue uitgerust met zwarte details. Deze komen terug in de diagonale strepen over het tenue. De mouwen van het keepersshirt van Barcelona zijn ook zwart. Daarnaast is het keeperstenue uitgerust met een ronde hals in het zwart. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Rakuten versiert het midden van het shirt en Unicef staat op de achterkant. Wil jij net als de keepers van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!

De Barcelona tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, voor een optimale prestatie.