Barcelona keepersshirt 2020-2021 - Groen

Koop hier nieuwe Barcelona keepersshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit keepersshirt wordt door de keepers van Barcelona gedragen in deLa Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit keepersshirt wordt onder andere gedragen door Ter Stegen en Neto. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het keepersshirt van FC Barcelona is dit jaar lichtgroen en bevat over de body een all-over print van golven en stippen. Deze print heeft wat weg van de structuur van DNA. De mouwen van het keepersshirt zijn geheel lichtgroen en verder is het voetbalshirt voorzien van zwarte details. De ronde hals is zwart en ook de taping aan de zijkanten van het tenue is zwart.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Rakuten versiert het midden van het shirt en Unicef staat op de achterkant. Wil jij net als de keepers van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!

De Barcelona tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, voor een optimale prestatie.