Barcelona X Nike 20 year anniversary dames voetbalshirt

Bestel hier exclusief het Barcelona X Nike voetbalshirt ter ere van de 20 jarige samenwerking van beide partijen. Nike is sinds 1998 de kledingsponsor van Barcelona en beide partijen vieren dit seizoen dat deze twintig jaar met elkaar samenwerken. Dit shirt is een ode aan de samenwerking tussen beide partijen. Dit shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het anniversary voetbalshirt van Barelona is een ode aan alle voetbalshirts die Barca de afgelopen twintig jaar gepeeld heeft. Sinds Nike kledingsponsor is van Barcelona tien keer kampioen geworden van Spanje, won het vier keer de Champions League, drie keer de wereldbeker, drie keer de UEFA Super Cup en vier keer de Copa del Rey. Dit shirt heeft de Blaugrana details van de shirts van de afgelopen jaar en bevat verder alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Daaronder bevindt zich een v-design in de kleuren van de Catalaanse vlag. Dit v-design komt ook weer terug aan de binnenkant van de hals. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Dit shirt wordt niet door Barcelona gedragen overigens. Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kan je dit limited edition voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!