Bestel hier direct en snel het Nike FC Barcelona Femeni voetbalshirt 2022-2023. Het dameselftal van FC Barcelona heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de wedstrijden in de Spaanse Primera Division Femenina en de Champions League gedurende 2022022-2023. Dit voetbalshirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL. Het Barcelona vrouwen voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. 

Het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Olympische Spelen van 1992. Dertig jaar geleden vonden de Olympische Spelen in de stad plaats. De geest van dertig jaar geleden is vertaald in het design van het nieuwe FC Barcelona thuistenue. Het voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe, rode en navy blauwe banen. In deze banen is een speciaal patroon verwerkt. De banen staan dit jaar symbool voor de nieuwe verbindingen met de zee en de creatie van nieuwe ruimtes. Voorafgaand aan de Olympische Spelen werden er namelijk veel nieuwe gebouwen gebouwd en werd er een verbinding met de zee aangelegd. De bovenkant en de mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw. De banen en het overige gedeelte van het tenue worden gescheiden door een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en ook het logo van sponsor SPOTIFY op het midden van het tenue is goud. De linkerborst is uitgerust met het FC Barcelona logo en op de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt staat het logo van de UNHCR/ACNUR. In de nek op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 staat een graphic van rode en gele blokken. Deze blokken verwijzen naar de kleuren van de Catalaanse vlag. 

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen.

Wil je net als Martens, Panos, Leon, Serrano, Losado, Torrejon, Puttellas, Guijas en andere speelsters in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het FC Barcelona Femini voetbalshirt te bestellen. In deze shops kan je het voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten