Barcelona dames voetbalshirt 2019-2020

Bestel hier direct en snel het voetbalshirt van de Barcelona vrouwen. Dit elftal heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de wedstrijden in de Spaanse Primera Division Femenina en de Champions League gedurende 2019-2020 Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Barcelona shirt in damesmaten is dit jaar een ode aan de wijk Eixample. Deze bekendste wijk van Barcelona wordt ook wel het blokkendistrict genoemd en is de bakermat van creativiteit en jong talent, hetzelfde als de club Barcelona dus. Om deze reden heeft het tenue een all-over print van Blaugrana blokken over de body van het tenue. Verder is het dames shirt van FC Barcelona uitgerust met een diagonale hals. Deze diagonale hals loopt naar het midden recht. Onder de hals bevindt zich een speciaal detail. Hier vind je strepen in de kleuren van de Catalanase vlag. Deze strepen zijn namelijk rood/geel, De mouwen van het Barcelona tenue zijn blauw. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en het midden van het tenue bevat het logo van sponsor RAKUTEN. De rechter mouw is uitgerust met het logo van BEKO en op de achterkant van het tenue staat het logo van sponsor UNICEF. Dit vrouwen thuisshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Martens en Van der Gragt in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer!