SKU: DR5077-729

Koop hier de authentic versie van nieuwste Nike FC Barcelona 4e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit Nike voetbalshirt is het tenue dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien beweegt het voetbalshirt perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van dit FC Barcelona voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het logo van de club op de linker borst betreft een 3D logo, welke het voetbalshirt nog lichter maakt. Dit tenue is daarnaast uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken. Dit voetbalshirt wordt door FC Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. Dit voetbalshirt is beschikbaar in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. 

Het FC Barcelona 4e voetbalshirt is geïnspireerd door de Catalaanse vlag (La Senyera). Het voetbalshirt is volledig geel en wordt gekenmerkt door de vier horizontale rode banen over de borst. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een design van rode en blauwe blokken, geïnspireerd door de clubkleuren van FC Barcelona. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Het logo van FC Barcelona staat op het midden van de borst en het logo van Spotify staat op het midden van het voetbalshirt. De swoosh van Nike staat in het blauw op beide mouwen. Sponsor UNHR ACNUR versiert de achterkant van het voetbalshirt. De FC Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het openwerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit testst met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Geel/Blauw/Rood
  • Stijl: DR5077-729

Klik direct op de buttons om de authentic versie van het FC Barcelona 4e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen. 

Koop deze producten