Barcelona Champions League Vapor Match voetbalshirt 2021/2022

Koop hier de Match versie van het Nike FC Barcelona Champions League thuisshirt 2021-2022. Dit authentic voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het Nike DRI FIT ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Dit shirt wordt door Barcelona vooral gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League gedurende 2021-2022. 

Het FC Barcelona Champions Legue thuistenue is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal kunstenaars uit de stad. Het tenue is een eerbetoon aan de Olympische Spelen, welke 30 jaar geleden (1992) plaats vonden in de stad. het tenue bevat de traditionele Blaugrana banen, welke op het tenue ook een verwijzing zijn naar de wapperende vlaggen van de supporters in Camp Nou. De blauwe en rode banen bevatten dit jaar ook een all-over print, verwijzend naar de Olympische Spelen van 1992. Dit betreft een print van kenmerken van vijf wijken in de stad: Poble-sec, Poble Nou, Gràcia, Raval en Les Corts. De bekendste bezienswaardigheden uit deze wijken zijn als print in het tenue verwerkt. Verder is het FC Barcelona Champions League thuistenue ook uitgerust met donkereblauwe accenten. De ronde hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten een donkerblauwe taping, waarin de tekst: ''BARCA - EL NOSTRE!'' is verwerkt. In de nek op de achterzijde prijkt een graphic van de Catalaanse vlag.  De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge.

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. Dit tenue heeft een normale pasvorm. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.