Real Betis authentic thuisshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Real Betis authentic thuisshirt voor volwassenen. Het authentic tenue is het voetbalshirt dat de spelers daadwerkelijk dragen. Dit shirt wordt door Betis Sevilla gedragen in de La Liga, Copa del Rey en Europa League thuiswedstrijden gedurende 2020-2021. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL.

Dit is het officiële Authentic Real Betis Sevilla thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Real Betis de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in Estadio Benito Villamarin. Het voetbalshirt van Real Betis is traditioneel groen met wit gestreept. De mouwen zijn groen en bevatten brede witte biesjes. De ronde hals is groen en bevat een dun goud lijntje. De linkerborst bevat de Real Betis clubbadge en de andere dat van Kappa. Dit logo van Kappa is ook op beide schouders aangebracht. In de nek staat de tekst, #UnaPasionLlamadaBetis. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Fekir, Lainez, Joaquin, Guardado en nog meer spelers.

De authentic tenues van Real Betis zijn uitgerust met de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Dit authentic voetbalshirt is ook voorzien van de Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie zorgt voor het ademende en elastische materiaal van de tenues. Het tenue is gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon, welke zorgen voor meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort..