SKU: DJ7671-010

Koop hier het nieuwste Nike Atletico Madrid uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit voetbalshirt dragen de spelers van Atlético Madrid tijdens de La Liga, Copa del Rey en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 heeft een retro design en is zwart met blauwe accenten. De polokraag is blauw en bevat een subtiele lichtblauwe lijn. Onder de hals bevindt zich een driehoek. De band aan de onderkant van de mouwen is ook een combinatie van blauw, lichtblauw en zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club uit Madrid. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/lichtblauw. Op het midden van het Atlético Madrid uitshirt staat het logo van hoofdsponsor WhaleFin.com. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: ''ATLETI – CORAJE Y CORAZÓN. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm. Dit Atlético Madrid voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft .
  • 100% gerecycled polyester
  • Dit betreft het replica voetbalshirt, welke is gebaseerd op het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • Standaard pasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Zwart/Blauw

Klik direct op de buttons om het Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of badges. 

Koop deze producten