Atletico Madrid uitshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Het shirt van Atletico wordt gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019.

 Het away shirt van Atletico Madrid is dit seizoen geheel licht blauw en bevat een flitsend patroon van diagonale strepen over de schouders en mouwen. Deze diagonale strepen lopen door tot een deel over de achterkant van het shirt. Verder bevat het shirt een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een licht blauwe taping. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en de achterkant van de kraag bevat de Spaanse vlag. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Costa, Lemar, Griezmann, Koke, Lucas Hernandez, Savic, Saul en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!