Atletico Madrid Champions League trainingspak 2019-2020 - Grijs

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingspak voor kinderen of volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het pak van Nike wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Check ook nog meer informatie over het Champions League trainingspak van Atletico Madrid.

Het trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De trui is geheel grijs en bevat een hoge hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met een all-over print. Deze print is verdeeld in dunnere streepjes. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. De achterkant van de hals is ook uitgerust met een rode strip. Verder wordt de top gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de drill top nog strakker om de armen en om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit een swoosh en woordmerk van Nike. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Herrera, Felix, Lodi, Diego Costa, Correa, Trippier, Hermoso, Llorente, Morata en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.