Atletico Madrid Champions League trainingspak 2019-2020 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingspak voor kinderen. Dit Champions League trainingspak kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit pak kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.  Het pak van Nike wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Check ook nog meer informatie over het Atletico Madrid trainingspak. 

Het trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack is grijs en bevat een hoge hals met een doorlopende rits. Verder zijn de mouwen uitgerust met een groene strip. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Het Nike logo betreft het Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh van Nike en het woordmerk. De zijkanten van het trainingsjack bevatten zakken. Verder bevat het jack een rood vlak over het midden. De achterzoom van de trainingstrui bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. De trainingsbroek is ook grijs en bevat aan de zijkanten een rode strip. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. Ook dit betreft weer het Futura logo van Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Herrera, Felix, Lodi, Diego Costa, Correa, Trippier, Hermoso, Llorente, Morata en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.