Atletico Madrid Champions League training top 2019-2020 - Kinderen

Koop hier de nieuwste, licht groene Atletico Madrid drill top voor kinderen. Deze top kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze is namelijk te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176  De training top wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020.  Deze trui is onderdeel van het nieuwste Atletico Madrid Champions League trainingspak. 

Deze training top is geheel grijs en bevat een hoge hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met een all-over print. Deze print is verdeeld in dunnere streepjes. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. De achterkant van de hals is ook uitgerust met een rode strip. Verder wordt de top gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de drill top nog strakker om de armen en om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club  in het groen. Wil jij net als sterren als Herrera, Felix, Lodi, Diego Costa, Correa, Trippier, Hermoso, Llorente, Morata en nog meer sterren schitteren in deze training top? Klik dan direct op de buttons. 

Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.