Atletico Madrid trainingsshirt 2020 - Blauw

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingsshirt voor kinderen en volwassenen. Het Atletico Madrid trainingsshirt kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020.

Deze training top is geheel blauw en bevat een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte hals en een diagonale hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met een flitsende taping. Deze taping is weer verdeeld in dunnere strepen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en op het midden van het shirt staat sponsor PLUS500. De mouwen van deze top zijn raglanmouwen, welke perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met een rode taping, welke ook op de achterkant van het shirt zichtbaar is. Wil jij net als sterren als Joao Felix, Felipe, Diego Costa, Lodi, Herrera, Morata, Trippier, Koke, Saul en nog meer sterren schitteren in deze training shirt? Klik op de buttons om het te kopen. 

De Atletico Madrid trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.